20 Nisan 2024 Cumartesi

Avustralya Kıtasında Tufan

Avustralya Kıtasında Tufan

Avustralya Kıtasında Melankoli Kitabı hakkında Gostivarlılar Derneği Balkanlar'dan Sorumlu, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Erol Tufan Hakkında Haber yayınlandı. Av. Erol Başkanı tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz.

Haber;

Erol Tufan'dan Koleksiyon Şiiri "Melankoli" 

16 Ağustos 2020, İstanbul, Türkiye - İstanbul, Türkiye 'de yaşayan ve üreten meslek sahibi avukat Gostivar doğumlu ünlü yazar Erol Tufan' ın mühründen yeni şiir koleksiyonu.

Bu eserinde iki dille yayınlanan 26 şarkı var Makedonca ve Türkçe. Göçebe bir yaşamı olan yazar için hayal edilen melankolik duygusunun hakim olduğu, bir yerden yere, devletten devlete, kıtadan kıtaya taşınan, terk edilmiş yaşamın üzüntüsünü, aynı zamanda yeni yaşamın sevinci de beraberinde getiriyor.

Errol Tufan, Makedonya ve Türkiye ' de düzenlenen birçok geleneksel şiir etkinliklerine düzenli katılım sağlıyor. Birden fazla şiirin yazarıdır.

Erol Tufan şair olarak Balkanlar hakkında, hayatın geçişi, Boğaz ' ın martılarının ve gemilerinin kabul edilemez güzelliği, sanat, akıl ve doğruluk arayışı, aynı zamanda günlük ruh maceraları için de yazar bir romantik. Yaşam alanı farklı kültürler ve medeniyetler arasında binlerce kilometre yayıldı.

'Melankoli' başından sonuna kadar dikkatinizi çekecek bir çalışmadır. Errol Tufan ' ın ' Melankoli ' nin son eseri hayırlı olsun, eserleri Makedonya ve Türkiye ' ye olan sevgisi kadar çoğalsın, sağlık ve yaşamla.

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,94 32,5998 34,7920 9.431,16