20 Nisan 2024 Cumartesi

Firdevs Muhtarımızın Bayram Mesajı

Firdevs Muhtarımızın Bayram Mesajı

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayını İstanbul'da, Eyüp'te, Alibeyköy'de, Gostivar'da Milletçe idrak etmiş olarak; paylaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik-beraberlik, mutluluk, huzur, barış gibi faziletli duyguları en yoğun şekilde yaşadığımız bir Ramazan Bayramı'na daha erişmiş bulunmaktayız.

Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu, duyguların paylaşıldığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği, insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran özel günlerdir. 

Bayramlarımızın en önemli özelliklerinden biri de, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşabilmektir.

Bu bağlamda, tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı anlamına ve amacına uygun olarak kutlamasını temenni ediyorum. Unutulmamalıdır ki, yüce milletimizi güçlü kılan, vatandaşlarımızın birbirine kalpten bağlılığı, milli birlik ve beraberliğimize olan sarsılmaz sadakatidir.  

Türk Milleti olarak, toplumsal huzur ve barışımızı, siyasi ve ekonomik istikrarımızı bundan sonra da özenle korumak, daha da güçlendirmek için hep birlikte bütün zorlukların üstesinden gelme ve bütün engelleri aşma azim ve kararlılığını göstermemiz, milletçe gönül bağlarımızı sağlam tutmaya devam etmemiz gerekmektedir. 7-den 77-ye herkes bu amaç doğrultusunda sorumluluklarını yerine getirmeli, var gücüyle çalışmalıdır. Asla umutsuzluğa, karamsarlığa kapılmamalı ve kardeşlik bilincimizin ebedi olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, "İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlar; bu Kutlu Bayramın aziz Milletimize, Hemşehrilerime, tüm insanlığa barış, kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni ederim"

Alibeyköy Mahalle Muhtarı 

Firfevs Kuş

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,94 32,5998 34,7920 9.431,16