24 Nisan 2024 Çarşamba

Konuğumuz; 95 Programda Münür Ferah Hocamız

Konuğumuz; 95 Programda Münür Ferah Hocamız

Gostivarlılar Derneği Üye ve Gönüllülerinden oluşan Cuma Sohbet Programı 17 Ocak 2020 Cuma akşamı dostlarımızın katıldığı; Gostivarlılar Derneğimiz Alibeyköy'de gerçekleştirildi.

Manevi ve kültürel atmosferde yer edinmiş Gostivarlılar Derneği mekanında, Dernek organizasyonu ile gerçekleşen programda "Konuğumuz Alibeyköy Merkez Cami Hocamız Münür Ferah Hocamız" programımıza katıldı.

Gecemize; Eyüpsultan Geçen Dönem Belediye Başkanı Av. Remzi Aydın, Özel Kalemi İlyas Aktaş katıldı.

Cuma "Dünya'da Ahiret Azığı Kazanmak" gündemle; Dualarla bu hafta vefat eden Hacı Huriye Şenol, Nebiye Birol, Melih Kantarcı, Cezmi Hasanoğlu'nun Bacanağı İhsan Çakıcı, Latif Çeliksöz; için ve Tüm Hastalarımız için, Görevi Başında Şehit Düşen Asker ve Güvenlik Güçlerimize ve Gostivarlılar Derneği Üyelerimiz, Gönüllülerimizden Vefat edenlere, Şehitlerimize, Tüm Ölmüşlerimize dualar edildi, .

13 Ocak 2002 / 17 Ocak 2020 Zehra Öztaş Vefatının Sene-i Devriyesi dolayısıyla Dua yapıldı.

Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Dernek Üye ve Gönüllülerimiz, dualar edip görüş alışverişi ve bilgi paylaşımlarında bulundu, "Konuğumuz Alibeyköy Merkez Cami Hocamız Münür Ferah Hocamıza"  emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.
"Tüm Üye ve Gönüllülerimizi Her Cuma gününün akşamında derneğimize sohbetlerimize bekleriz"

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.498,57 32,5028 34,7369 9.431,16