25 Nisan 2024 Perşembe

Musa Hüseyin'den Güzel Haberler Var; Hayırlı Olsun

Musa Hüseyin'den Güzel Haberler Var; Hayırlı Olsun

Gostivarlılar Derneği Gönüllümüz, Gostivar temsilcilerimizden, Musa Huseyin'den güzel bir haber aldık;

Musa Huseyin yaptığı açıklamada; "Dava İçim.... İki buçuk yıl önce, Dava dostum Engin kardeşimle sohbet ederken ikimizin aklından şöyle bir düşünce geçmişti; Gostivar ve Köylerinde yaşayan başta ihtiyaç sahibi AİLELER olmak üzere ENGELLİ kardeşlerimize ve YETİM çocuklarımıza günlük olarak sıcak yemek dağıtarak onların hem karınlarının doyurulmasına vesile olmak hem de gönüllerine dokunarak yanlarında olduklarımızı hissettirmek...Rabbimize şükürler olsun ki bu güzel niyetimizi gerçekleştirmeyi nasip etti. Yoğun emek ve gayretler neticesinde bu güzel düşüncemizi gerçekleştirmek niyetiyle girdiğimiz bu yolda değerli ve yüce gönüllü şirket sahibi abilerimiz ile hayır sever halkımız bize desteklerini esirgemedi çok şükür. Bu güzel düşüncemizi kalıcı bir projeye dönüştürmek için her zaman destekleyeceklerine dair de onlardan sözlerini aldık. Bu güzel iyilik etkinliğimiz olan ‘’Aşevi’’ projemizi uygulamaya sokmak niyetiyle girdiğimiz bu yolda, Gostivar Belediyemiz de yemeklerin hazırlanacağı aş evimiz için bir yer tahsis etti. Ayrıca Belediyemiz, aş evimizde çalışacak aşçılarımızın maaşlarını karşılayacak, başta ihtiyaç sahibi ailelere olmak üzere engelli kardeşilerimize ve yetim çocuklarımızın günlük yemek ihtiyacının dağıtımının sağlayacak aracımızın mazotunu karşılayarak, ‘’Aşevi’’ projemizin uygulanmasına destek ve katkıda bulunacaktır. Gostivar ve civarı köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileler tespit edilip belirlendikten sonra projemiz uygulamaya konulacak, aşevimizin açılışı gerçekleşecektir.
Bu vesile ile Gostivar ve Çevre Köylerde Aşsız kimse kalmayacaktır.
Bu güzel ‘’Aşevi’’ projemizin gerçekleşmesinde emekleri olan başta şirket sahibi abilerimiz ve hayır sever halkımız olmak üzere, katkı ve desteklerinden dolayı da Gostivar Belediyemizin Başkanı Sayın Arben TARAVARİ'YE ve BELEDİYE EKİBİNE teşekkürlerimizi sunarız" dedi....

Gostivarlılar Derneği olarak Musa Huseyin ve ekibi ile gerçekleştireceği hayalindeki bu güzel projeye her zaman destek olacağımızı bildirir başarılarının devamını dileriz.
Gostivar Aşevine yardım etmek isteyenler Derneğimiz ile temasa geçebilirler.
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.429,38 32,5231 34,9585 9.753,97