19 Nisan 2024 Cuma

Peynir Sepeti Gurme Evi Hizmete Açıldı

Peynir Sepeti Gurme Evi Hizmete Açıldı
Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, Başkan Yardımcısı Sadık Sezer'in katıldığı; Kaliteli, sağlıklı, hakiki yöresel ürünleriyle doğallığı ayağınıza getiren Peynir Sepeti Gurme Evi, Avrupa Konutları Tem 2’de hizmete açıldı.

Yarım asırlık bir firma olan Peynir Sepeti Gurme Evi Gaziosmanpaşa ilçesi Avrupa Tem Konutları 2 (Su Deposu Yeşilpınar)’de hizmete açıldı. Kaliteli, sağlıklı, yöresel ürünlerinin satışının yapılacağı Peynir Sepeti Gurme Evi’nin açılış törenine siyasetçiler, stk temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ACM Grup iştiraki olan Peynir Sepeti Gurme Evi’nin açılışına katılan tüm davetlilere teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın, “ACM Grup olarak hizmet ve gıda sektöründe hizmet veriyoruz. ACM Grubun bölgeye yapmış olduğu 1,5 milyon TL’lik bir yatırımı var. Biz ayrıca krizi fırsata çevirdik. Peynir Sepeti Gurme Evi’nde 18 çalışanımızın yanı sıra ürünlerimiz organik ve yöreseldir. Biliyorsunuz Ramazan ayı öncesi birçok ürüne yüzde 25 gibi bir zam yapıldı. Biz Peynir Sepeti Gurme Evi’nde o yüzde 25’i de kenara koyduk. Yüzde 15’de eski fiyatın altına indirdik. Yani yüzde 40 ile Ramazan ayına has satışlarımız yapılacaktır. Ürünlerimizle, fiyatlarımızla hodri meydan diyoruz” dedi.

Peynir Sepeti Gurme Evi’nde günlük taze süt, yoğurt, tereyağı, kahvaltılık soslar (acıka, Abaza tuzu, domates ve biber sosları, ezmeler ve diğer ev yapımı soslar), bal çeşitleri (kestane, çiçek), zeytin ve zeytinyağı, reçeller, süt ürünleri (Taze kaşar, örgü peyniri, dil peyniri, tereyağı ve diğer çeşitler), köy yumurtası, peynir çeşitleri ve tüm şarküteri ürünleri sizleri bekliyor.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Orhan Sipahi, Ayhan Uygur, Zülbahar Öztaş, Sadık Sezer ve Sultan Kasrı dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Orhan Sipahi ve Sadık Sezer dahil, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.476,97 32,4002 34,7433 9.617,18