19 Nisan 2024 Cuma

Runocar Alibeyköy'de Hizmete Girdi.

Runocar Alibeyköy'de Hizmete Girdi.

Gostivarlılar Derneği Üyemiz, Karadolap Cami Dernek Başkanı, Orhan Sipahi'nin Dayısının Oğlu Nasır Aydoğdu'nun Oğlu, Cemil Aydoğdu www.runocar.com İnternet satışı ve Oto Aksesuar Malzemeleri iş yerini;  Alibeyköy Mahallesi.2. Akasya Sokak No.4 Eyüpsultan ( Alibeyköy Kuveyt Türk Bankasının karşı sokağı ) adresinde açtı.

Tebrik Ediyor, Hayırlı Bereketli Kazançlar, diliyoruz.

İstanbul Eyüpsultan, Alibeyköy; Merkezli olan firma otomobil sektöründe bir çok markayı tek bir yerde toplayarak ürün arayışlarınıza hızlıca cevap verecek şekilde düzenlendi. 

Uzman ve deneyimli ekibi ile sizler için en iyi ürün yelpazesini oluşturmaktadır. 0536 950 09 37 numaralı telefondan ücretsiz bir şekilde ürünler hakkında bilgi alabilir ve siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Runocar.com adresinden vereceğiniz siparişleri ödemesini 3-D Güvenli Ödeme ile yapabilirsiniz. Dilerseniz Kapıda Ödeme seçeneği ile siparişleriniz kapınıza kadar gelir ve kapınızda ürünleri teslim alırken kargo görevlisine ödemeyi yapabilirsiniz.

Otomotiv sektöründe yeni bir soluk olmak adına ve sektörün hizmet kalitesini dahada yukarı çekmek için yola çıkan. Amacı en iyi ürünü en uygun fiyata sunarken müşterilerine en iyi hizmeti vermek. %100 müşteri memnuniyeti adına yapılabilecek her türlü faaliyeti ve operasyon sürecini profesyonel ekiple sağlamak. Siparişleriniz ile ilgili en ufak bir sorunda dahi müşteri ile hızlıca iletişime geçerek olası bir zarara uğramanızı %100 engellemek. Sipariş ettiğiniz ürünleri beğenmemeniz durumunda (ürün tekrar satılabilir durumda olması koşuluyla) 14 gün içerinde karşı ödemeli gönderebilirsiniz.

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.502,07 32,6007 34,8209 9.431,16