29 Mart 2024 Cuma

Senin 15 Dakikan, Başkasının Bir Ömrü Olsun

Senin 15 Dakikan, Başkasının Bir Ömrü Olsun

Alibeyköy Spor Taraftarlar Derneği ve Türk Kızılay'ı iş birliğinde gerçekleştirilecek kan bağışı kampanyası Senin 15 Dakikan, Başkasının Bir Ömrü Olsun.....

Kampanyaya dair açıklama yapan Alibeyköy Spor Taraftarlar Dernek Başkanı Mehmet Duman yaptığı açıklamada; Alibeyköy Spor Taraftarlar Derneği ve Türk Kızılayı iş birliğinde 4 Temmuz 2020 Cumartesi günü Kuyumcuların, Alibeyköy Zabıtanın önünde gerçekleşecek "Kan Bağış Kampanyasına" tüm Alibeyköylüleri, Halkımızı, Vatandaşları davet ediyoruz, "Kan bağışı her an hepimizin ihtiyacı olabilecek bir gerekliliktir. Bizlerde bu gereklilik hakkında hem fayda sağlamak hem de vatandaşlarımızı bilinçlendirmek adına Kızılay ekipleri ve ortaklaşa gerçekleştireceği bir bağış kampanyası planladık. Kan bağışı yaparak bir hastalığa ilaç sağlamış olmak hem de bir arada olmak adına faydalı ve anlamlı bir çalışma olacağını düşünüyoruz.

4 Temmuz 2020 / Cumartesi

Alibeyköy Zabıta'nın önünde 11:30 ila 19.30 saatleri arasında gerçekleşecek kan bağışı kampanyasına "Tüm Alibeyköylülere, Halkımıza, Vatandaşlarımıza açık olacak" dedi.

"Tüm halkımızı paylaşmanın mutluluğuna davet ediyoruz"

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.278,57 32,3145 35,1176 8.863,66