28 Mart 2024 Perşembe

Şimdiden Hayırlı Olsun ;

Şimdiden Hayırlı Olsun ;

17 Ekim Yerel Seçimleri sürecinde son viraja girildi. Gece yarısı itibarıyla seçim yasağı başladı. Partileri de seçim çalışmalarını tamamladı. Şimdi gözler sandıktan çıkacak sonuçlara çevrilecek.

Yapılan çalışmalar, halkla buluşmalar ve beklentiler sandık sonuçlarında gözlenecek, bu seçim yarışının bir rakam yarışı değil halka hizmet yarışı olmasını dileği ile, 2021 Yerel Seçimleri çağa uygun, fikirleri, düşünceleri, planları ve özellikle yerel çapta yapılabilecek projeleri özel yöntemle uygulaması pandemi şartlarında bulaşıcı hastalıktan korunmak ve korumak için dikkat edilmelidir. ‘Güçlü olmak için Türklerin bir arada olması şart’ Halkla buluşma ve mitinglerde yoğun ilgi vardı:

“Diğer yerel seçimlerden farklı olarak bu defa Türklerde İlla ki demokraside her vatandaş kime güveneceğini kime oy vereceğini kendisi karar verecek. Kuzey Makedonya gibi bir ülkede özellikle Türkleri görmezden gelen ve yok sayan politikalar yürütenlerin yaygın olduğu siyaset meydanında kesinlikle ve kesinlikle güçlü olarak çıkması için Türklerin bir arada olması şarttır. Bu tek bir partide olmasa bile bir Türk partisini desteklemeleri gerekir düşüncesi ile Seçimin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.”

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.278,57 32,3145 35,1176 8.863,66