19 Nisan 2024 Cuma

TDP den Barış Pınarı Harekatına Tam Destek

TDP den Barış Pınarı Harekatına Tam Destek

Kuzey Makedonya TDP Millet Vekili Yusuf Hasani TRT ye yaptığı açıklamada "TSK nin Suriye halkına Barışı ve Istikrarı getirmek amacıyla başlatmış olduğu #BarışPınarıHarekatı nın 7 günündeyiz.
Makedonya Türkleri olarak anavatanımız Türkiye dışında yaşayan her Türk gibi, gözümüz ve kulağımız Türkiyeden gelecek olan haberlere odaklanmıştır.
TDP olarak, yıllardır iki dost ülke arasında dostluk bağlarının güclenmesi açısından mücadelemizi sürdurürken, anavatanımızdan gelen güzel ve ya üzücü haberler karşısında, Türkiyede yaşayan soydaşımız gibi aynı duyguları paylaşmışızdır.
Buna örnek olarak 2013 Gezi Parkı olayları, 15 Temmuz menfur darbe olayları, Afrin Harekatı ve buna benzer anavatanımızın yaşamış olduğu bu zor günlerde ve hatta tüm dünyanın taraflı haber ve Türkiyeye karşı oluşturmuş olduğu algı operasyonlarında bizler anavatanımızın yanında olduk, gerek Üsküp Büyükelçiliği gerek ülkemizdeki degişik şehir meydanlarında destek mitingleri düzenleyerek anavatanımızın yanında olmayı kendimize gorev edindik.
Bugün aynı şekilde, dünya yanlış bir bilgilendirme yarışına girmişken, bizler bir kez daha TSK ne ve Mehmetçiğimize Osmanlı yadigârı bu topraklardan dualarımızı iletir, Makedonya Türkleri olarak sonsuz destegimizi belirtmek isterim" dedi.

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.476,97 32,4002 34,7433 9.617,18