20 Nisan 2024 Cumartesi

Çocukların Eğtimine Katkı Projesi;

Çocukların Eğtimine Katkı Projesi;

Rapçişta-1958 Futbol Kulübü öğrenci çocuklarımızın geleceğine yönelik yapmış olduğu projelere bir yenisini daha ekledi.

Yaşanmış olan pandemi dönemi ve Kuzey Makedonya Eğitim Bakanlığının almış olduğu internet üzerinden eğitim kararıyla birlikte, gelir düzeyi iyi olmayan ailelerin çocuklarında bilgisayar ihtiyacı karşılamak için projeye başlanmıştır.

Rapçişta-1958 Futbol Kulübü daha önce de yapmış olduğu gibi çocuklarımız konusunda kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte işbirliği içinde olmuş, bugün de Rapçişta ilköğretim okulunun ve burada okuyan çocukların ihtiyacına hayırseverlerin de desteğiyle karşılık vermeye çalışıyor.

Bu günden itibaren “çocuklarımıza bilgisayar kampanyasını'' başlatmış bulunuyor. Uzman öğretmenlerimiz tarafından verilen bilgiye göre, çocuklarımızın ihtiyacını karşılayabilecek bilgisayarların minimum: i 3,4 GB belleği (RAM), 128 mb grafik kartı ve 1,6 Ghz işlemcisi olması gerekmetedir.

Çocuklarımız eğitim yılına başlamalarından dolayı ve durumun acil oluşu nedeniyle yardımları biran önce ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesine ihtiyaç bulunmaktadır.

Projeye maddi yada bilgisayar yardımında bulunmak isteyenler Rapçişta-1958 Futbol Kulübü yetkilileri yada aşağadaki mekânlarda yardımlarını teslim edebilirler:

Rapçişta'da;

YEES Market – Erdoğan Ilyazi,

Dost Market – Cevdet / Sezair Caferi,

Market Mirsad - Şevval Hasipi ve

Progresive Konsalting – Ofis Erkan Yusufi ve Birol Bekiri’ye teslim edebilirler.

İrtibat: 070-378-054 / 072-570-270  (Amir Karabatak)

Haber: Erdoğan İlyazi

Projeden dolayı emeği geçenleri tebrik ederiz....

Gostivarlılar Derneği

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,94 32,5998 34,7920 9.431,16