26 Nisan 2024 Cuma

Muhtarımız'dan Kadir Gecesi Mesajı

Muhtarımız'dan Kadir Gecesi Mesajı

Birlik,  beraberlik, dostluk ve dayanışma gibi manevi duyguların daha yoğun  yaşandığı, değişik Evlerimizde, Ramazan ayının son günlerini yaşarken Mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
 
  Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, aynı zamanda hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan  biridir.
                                              
  Tüm insanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin hepimizi yardımlaşma, paylaşma, bolluk, bereket, kazanç, dua, ziyaret, itibar, inanç, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyorum.
 
  Mübarek kadir gecesinde olduğu gibi, yaşanılan bu manevi atmosfer;  yarın da aynı duygularla devam etmeli, geçmişte yaptığımız hata, kusurlarımızın  bir daha tekrarlanmamasına gayret göstermeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevginin, saygının, hoşgörünün, dostluk ve kardeşliğin hâkim kılınmasını sağlayarak, yetimlere, kimsesizlere, fakir ve düşkünlere yardımda bulunulmalı, elimizi ve gönlümüzü uzanabildiğimiz herkese açmalıyız.
 
  Bin aydan daha hayırlı bu gecenin,  bütün insanlığın  güven, huzur ve sağlık  içersinde daha nice Bayramlara erişmesine vesile olması  dileklerimle, başta Alibeyköy’lü kardeşlerimiz  olmak üzere  milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyorum.


Alibeyköy Mahallesi 
Muhtarı; Firdevs Kuş

 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.429,38 32,5231 34,9585 9.753,97