Gostivar Denince Tatlı "Dil Tatlı, Gönül Tatlı"
"Gostivar" Rumeli Tatlıcısı *Tulumba, Trliçe, Dondurma Makedonya Türkü ailenin ikinci kuşağı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hizmete devam eden orijinal mesleği Tatlı ve Çeşitleri olan "Gostivar" işletmesi 1955 ten beri damak tadına hitap ediyor*.
İşletme sorumlusu Kerem Bey firmasını söyle özetledi "Makedonya Gostivar'da başlayan, İtalyan sahillerinde geliştirilmiş dondurma üretimini, Balkan tatlıları ve içeceklerini 1955 yılından beri devam eden serüvenin örneğiyiz "Gostivar" markası Gaziosmanpaşada özel müşterilerimize hizmet vermektedir" dedi.
"Gostivar" Rumeli Tatlıcısı Dondurma, Tulumba Tatlısı ve Balkanların ünlü Trileçe tatlısını üretip satışını yapmaktadır.
Dondurmamız taze meyveyle yapıyoruz. Tamamı organik malzemelerden yapılan ürünlerin hiç birinde katkı maddesi, gıda boyası ve tatlandırıcı kullanmıyoruz" dedi.
İmsak | Güneş | Öğle | İkindi | Akşam | Yatsı |
---|---|---|---|---|---|
Altın | Dolar | Euro | Bist |
---|---|---|---|
4.288,27 | 39,3771 | 45,6195 | 9.355,81 |