12 Mayıs 2024

Kalkandelenliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulunu yaptı

Kalkandelenliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulunu yaptı

Kalkandelenliler Yardımlaşma ve Kültür Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleşti; Mevcut Başkan Nasır Haznedar Genel kurulun tercihi ile yönetime devam kararı aldı.

Gostivarlılar Derneği olarak Başkan Nasır Haznedar ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Başkan Haznedar Yazılı Mesaj yayınladı.

Aziz hemşehrilerimiz,

Kalkandelenli olma ayrıcalığını taşıdığımız bizler, yeni yönetim olarak, 35 yıl önce kurduğumuz Kalkandelenliler Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin amacına uygun olarak şimdiye kadar sürdürdüğü faaliyetleri yeni dönemde de devam ettirme niyetindeyiz.

Derneğimiz, 1971 yılında kurulmuş, uzun sayılabilecek bir tecrübe dönemini geçirmiş, bünyesinde tüzüğünde öngörülen kollar kurulmuş ve çok yönlü çalışmalar yapmış ve derneğimiz iftihar edilecek başarılar elde etmiştir.

Bir derneği kurup vücuda getirmek ne kadar büyük bir meziyet ise onu yaşatmak, geliştirmek ve ilerletmek ondan da büyük bir çalışma ve azim ister. Burada bütün sorumluluğu ve bütün işleri, üyeler tarafından seçilmiş birkaç kişinin sırtına yüklemek muhakkak ki büyük bir haksızlık olur. Gönüllü olarak vazife alan tüm arkadaşların, yürüttükleri faaliyetler çerçevesinde sizlerin maddi ve manevi desteklerine ihtiyaç duyacakları unutulmamalıdır.

Saygıdeğer hemşehrilerimiz,

Yeni yönetim olarak tüm faaliyetlerimizi hızlandırmak niyetindeyiz.

Size hizmet etme onurunu bizlere verdiğiniz için teşekkür eder; bu şerefli hizmette yolumuza devam ederken sizlerin de her türlü maddi ve manevi desteklerinizle bize güç katacağınızdan eminiz.

Selam ve saygılarımızla,

Nasır Haznedar
Yönetim Kurulu Başkanı

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.444,95 32,2234 34,9331 10.276,76