27 Nisan 2024 Cumartesi

Milli Dayanışma Kampanyası Başladı

Milli Dayanışma Kampanyası Başladı 

“BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM” diyerek başlayan bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, yardım hesapları açıldı. Ayrıca, KORONA yaz 8119 kısa mesaj numaraları üzerinden de 10 TL bağış yapılabilecek. Yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlanacaktır. Her ilimizde ve ilçemizde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız belirlenip, bu yardımları kendilerine sunulacak. Gerekirse muhtarlıklar da devreye alınarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını sağlanacak. Kampanyayı, şahsım olarak, yedi aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. 

Meclis’teki tüm milletvekilleri tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet edildi. Tabii en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. 

Zekâtlarını Ramazan ayında dağıtmayı düşünen vatandaşlarımız da bu kampanyaya katılarak, hayır yarışında yerlerini alabilirler. Kampanyamıza yapılan yardımların şimdiden Hak katında kabul olmasını diliyoruz. İnşallah yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda, hatırlayacağımız en güzel şeylerden biri de, işte bu birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma fotoğrafımız olacaktır.

#EvdeKalGostivar
#EvdeKalTürkiye
#GostivarlılarDerneği
#24SaatOnlineGostivar

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.439,10 32,4898 34,7854 9.763,37