19 Mayıs 2024

Recep İvedik 5'te Makedonya Sürprizi

Recep İvedik 5'te Makedonya Sürprizi

Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek dostunun geride bıraktığı son görevini yerine getirmek üzere yola çıkar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep, genç sporculardan oluşan Milli Takımı Makedonya'daki turnuvaya götürür.

Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi unvanını alan filme imzasını atan Şahan Gökbakar'ın yeni filmi "Recep İvedik 5"16 Şubat'ta Türkiye'de sinemaseverlerle buluşacak.

Filmin yayınlanan fragmanında ise Makedonya sürprizi yaşandı.

Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet'in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek dostunun geride bıraktığı son görevini yerine getirmek üzere yola çıkar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep, genç sporculardan oluşan Milli Takımı Makedonya'daki turnuvaya götürür.


Organizasyona katılacak ekibin talihsiz olay sonucu işler karışırken Recep kontrolü eline alır. Kazanmaktan başka bir çaresi olmadığına inanan Recep; olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince ise ortaya eğlenceli olaylarla bezenmiş bir komedi çıkar.

Çamaşırhane Film yapımcılığında yönetmenliğini yine Togan Gökbakar'ın yaptığı filmin senaryosu Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar'a ait. Filmde başrol oyuncusu Şahan Gökbaka'a, Orkan Varan ve Deniz Ceylan eşlik ediyor. Filmin çekimleri, İstanbul, Antalya ve Üsküp'te yapıldı.


Kaynak Yeni Balkan Com
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.504,53 32,2053 35,1156 10.369,87