16 Mayıs 2024 Perşembe

Ziyaretçimiz Sayın Atilla Aydıner

Bayrampaşa Beledeiye Başkanımız Sayın Atilla Aydıner Derneğimizi 2 Haziran 2012 tarihinde iade-i  ziyaretinde bulundu. Sivil Toplum Kuruluşlarına verdiği değer ile tanınan Başkan Aydıner ve Dernek üyelerimizin bulunduğu gruba "Balkanları yaşamak için İstanbul'da çok güzel bir mekanınız var uzun süredir düşündüğüm fakat bugün aniden oluşan bu programda şahsıma gösterdiğiniz ilgi organize olup beni ağırlamanız sıcak bir ortamda olmaktan çok mutlu oldum; Bu ilgi Gostivarlılar Derneğine yapacağım sonraki ziyaretleri tetikledi, başta dostum Şani Bey olmak üzere Kongrede yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyor, Başkan Şuayip Tunaboy ve yönetim kurulunu kutluyorum.

Bayrampaşa belediyesinin balkan topraklarında ayak basmadık yer bırakmadığını anlatan eski başkanımız Şani Serbest; Derneğimize ziyaretlerini beklediğimiz Atilla Başkanıma bugün yaptığı sürprizden dolayı teşekkür ediyoruz.


 Dernek Başkanımız Şuayip Tunaboy "Bu gün bizler adına çok önemli  değerli Bayrampaşa Belediye Başkanımız Sayın Atilla Aydıner'in her zamanki gibi bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alakayı asla unutamayacağız. Açıkçası bu yakın ilgi sebebi ile teşekkür ediyorum fakat tüm yönetimimizin olacağı bir organizasyon sözünü istiyorum başkanımdan; bizlere gösterdiği ilgili tavrı ve samimi yaklaşımı için kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ziyarete Rumeli Balkan Federasyon Başkan Yardımcımız Eski Başkanımız Şani Serbest, Dernek Başkanımız Şuayip Tunaboy, Başkan Yardımcılarımız Orhan Sipahi, Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Balta, Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Sipahi, Gostivarlılar Derneği Kurucu Başkanı Nevzat Salihoğulları, Danışma kurulu üyelerimiz hazır bulundular.

 

Başkan Atilla Aydıner ziyaret beni de çok mutlu etti, ortamınız çok güzel. Çalışmalarınızı takip ediyor olacağım en kısa zamanda derneğinize tekrar geleceğim dedi".  

haber GOSTİVAR merkez
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.469,65 32,2244 35,0652 10.171,09