17 Mayıs 2024 Cuma

Alibeyköy'de Mezuniyet Töreni

Alibeyköy'de Mezuniyet Töreni

Alibeyköy Ortaokulu'nun düzenlenen mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Mezuniyet törenine Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, Tüm Balkanlılar Dernek Başkanı Mehmet Selamet, Brezalılar Dernek Başkanı Fahri Badem, Karadolap Cami Dernek Başkanı Nazım Aydoğan, Eyüp Belediye Başkan Yardımcılarından Ahmet Turan Koçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Eyüp İlçe Bürokratları, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı. 

Alibeyköy Ortaokulu 2015 Eğitim ve Öğretim yılının son bulmasıyla gerçekleştirdiği törende, eğitimin her alanda devam ettiğini, karnelerin sadece bir sembol olduğunun unutulmaması gerektiğini söyleyen törende katkısı olan herkese teşekkür edildi.

Doğa Koleji kurucularından İş Adam Aydın Özyurt'un katkısıyla Konferans Salonu ve sergi açılışının da yapıldığı mezuniyet töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü ise, "Çocuklarımızı hem akademik hem de dürüst ve saygılı bir şekilde yetiştirmek için yapılan çalışmalarda Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'a eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman yanına gidip bir sıkıntımız olduğunu söylesek hemen yardımcı oluyor" dedi. Tören sonunda başarılı öğrencilere hediyeler ile eğitime katkıda bulunan kişilere teşekkür plaketi takdim edildi. İlk ve ortaokul öğrencilerinin oyunlar oynayıp gösteriler yaptığı, koro halinde şarkılar söylediği mezuniyet töreninde veliler çocuklarıyla birlikte neşeli saatler geçirdiler.

 Eyüp Belediye Haber 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.469,65 32,2244 35,0652 10.171,09