15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bayrampaşa Vardarın Üstü Folklor Derneği Kültür Etkinliğine Davet

Bayrampaşa Vardarın Üstü Folklor Derneği

Kültür Etkinliğine Davet

Gostivarlılar Derneğimizin Folklor Danışmalığı, Hocalığınıda yapan, Etkinliklerde Destek veren; Bayrampaşa Vardarın Üstü Folklor ve Halk Dansları Derneği Her geçen gün büyüyen yetiştirdiği öğrenci grupları ile ulusal ve uluslar arası Festival, Yarışmalara katılan Derneğin Başkanı Hatullah Vardar ve Yönetim Kurulu üyeleri Gostivarlılar Dernek merkezini ziyaret ederek Geleneksel yapılan 5. Müzik ve Folklor Festivaline tüm gostivarlıları davet etti.

Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cengiz Cup, Hamdi Öztaş, İbrahim Yıldırım, Dernek Müdürü Davut Tahir, Yaşar Matlı tarafından ağırlandı.

Arif Şentürk, Rumeli Ekrem Pehlivan, Burhan Güneş, Rumeli Mehteran, Vardarın Üstü Folklor Derneği gösterilerinin olduğu gece dernek giderleri ve çocuklarımıza katkı için 10 TL karşılığında seyretme imkanı sağlıyor. Bilet ve Davetiyeleri  Üyesi ve Gönüllüsü olduğunuz TÜM RUMELİ - BALKAN Derneklerinden, Derneğimizden tehmin edebilirsiniz.

Program;

9 Haziran 2015 Salı

Saat; 19:00 / 23:00 Arası

Bayrampaşa ( BAYGEM )

Mehmet Akif Ersoy Nikah Salonu  Kültür Merkezi

 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.447,72 32,2980 35,0164 10.098,61