13 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Başkanı Beyta Kalkandelen Kışlası Temsilcileriyle Görüştü

Belediye Başkanı Beyta Kalkandelen Kışlası Temsilcileriyle Görüştü 

Kurumlararası işbirliklerin derinleştirmek amacıyla, vatandaşların ilgi koordinasyon ve ortak çıkarları girişiminde bulunması amacıyla Gostivar Belediye Başkanı Nevzat Beyta Kalkandelen Kışlası Kumandanı-teğmen Atanas Poposki veÇavuş Cüney Elmazi makamında kabul etti.

Görüşmede Belediye Başkanı Beyta ve kumandan Panovski çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunarak birde İki kurum aralarında yakın ve daha iyi hizmet çıkarına vatandaş olarak sağlayacak bir dizi etkinlik yapmayı istediğini ifade ettiler.

Yaşam çevresi korunması ve bakımı ile ilgili tartışılarak kışlada vatandaşlara açık günler, ilk ve orta okullarda eğitim, askeri bando konserleri ve gönüllü spor ve diğer olayların alınması olanakları görüşüldü.

Belediye Başkanı Beyta Kalkandelen kışlası temsilcilerine göstermiş oldukları ilgi ve işşbirliklere hazır bulundukları için  bütün vatandaşlar adına teşekürlerini sunarak birde Gostivar Belediyesinin vatandaşların çıkarlarına olacak bütün inisiyatiflere hazır ve açık olacaklarını belirtti. 

Gostivar Belediyesi Haber Bilgi Merkezi

dsc 2716

dsc 2718

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.444,95 32,2234 34,9331 10.276,76