13 Mayıs 2024 Pazartesi

Çanakkale Buluşmasına Az Kaldı

Çanakkale Buluşmasına Az Kaldı

1.Uluslararası Çanakkale Buluşması 2-8 Mayıs arası yapılacak Çanakale Zaferinin 101. yılında T.C. Başbakanlık, TRT, Eyüp Belediyesi, Gostivarlılar Derneği katkıları ile Balkanlardan getirilecek 101. Çanakkale Şehit ve Gazi yakını için çalışmalar devam ediyor.

Program adım adım TRT tarafından kaydedilip ileriki tarihte yayınlanacaktır.

Program Kordinatörü Feridun Cesur yaptığı açıklamada "Gostivar, Üsküp, Kalkandelen, Presevo, Yeni Pazar, Delimece, Tutin, Rozaj, Gusinje, Yakova, Prizren, Musnikovo, Gorne Lubinje, Dragas, Zlipotok, Restelica, Tiran, Iskodra, Ulcinj, Bar, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Mostar ve Saraybosna.
Uluslararası Çanakkale Buluşması projemiz ile ilgili, 10 gün boyunca Balkan'lardaki 101 Şehit Gazi yakınını isim isim tespit ettik. 1700 km yol yapıldı. Bizleri yuvalarında ağırlayan Balkanların asil insanlarına, alanında uzman biricik rehberimiz Eldar Ukaya, Salih Utaş kardeşime ve Balkan Toura sonsuz teşekkür ediyorum.

Ankara İstanbul Çanakkale de organizasyon, konaklama, gezi programları hazır detaylar  için koşturmaca devam ediyor.

Balkan'larda 8 ülkeyi dolaşırken en duygu dolu an Ramadan Redzepllar'ın kabrini ziyaret idi. O belki Çanakkale'ye gielemeyecek vefat eden Gazi torunu fakat projemizin gerçekleşmesi ruhunu sükuna erdirir inşallah;

Uluslararası Çanakkale Buluşması projemizin İstanbul ayağında bizlere desteğini esirgemeyecek olan Eyüp Belediye Başkanı Sayın Remzi Aydın beyefendiye, Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Fatih Sanlav  beyefendi'ye çok teşekkür ediyoruz. Çanakkale şehit ve gazi yakınlarının duası sizlerle" dedi.

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.444,95 32,2234 34,9331 10.276,76