1 Mayıs 2024 Çarşamba

Cuma Sohbet Programı Derneğimizde Gerçekleşti

Cuma Sohbet Programı Derneğimizde Gerçekleşti

Gostivarlılar Derneği Üye ve Gönüllülerinden oluşan Cuma Sohbet Programı 16 Aralık 2016 Cuma akşamı Gostivarlılar Derneğimiz Alibeyköy'de gerçekleştirildi.

Bu akşamın sohbet özel  Konuğumuz Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım'ın Talebesi İstanbul İlahiyat 3.Sınıf Öğrencisi Ahmed Erten şereflendirdi.

Bu akşamın sohbetimizi 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Son Sınıf öğrencisi Selim İlyas'ta şereflendirdi.   

Manevi ve kültürel atmosferde yer edinmiş Gostivarlılar Derneği mekanında, gerçekleşen programda Konuğumuz Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım'ın Talebesi İstanbul İlahiyat 3.Sınıf Öğrencisi Ahmed Erten hocamız " Sahabenin Kur'an'la İrtibatı " konulu gündem ile başlayan gece "Tüm şehitlerimiz" için dua, ölmüşlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim'in Kalbi Yasin-i Şerif, Aşrlar, İlahilerle ile gönüller hoş edildi.

Gostivarlılar Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Dernek Üye ve Gönüllülerimiz katılımıyla gerçekleşen toplantıda, dualar edilip görüş alışverişi ve bilgi paylaşımları yapıldı. 

Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Cezmin Hasanoğlu ile Konuğumuz Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım'ın Talebesi İstanbul İlahiyat 3.Sınıf Öğrencisi Ahmed Erten'e ve 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Son Sınıf öğrencisi Selim İlyas'a geceye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Gostivarlılar Derneği Denetleme Kurulu Üyemiz Yusuf Algaç Derneğimizde cuma sohbetlerine katkılarından dolayı 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Son Sınıf öğrencisi Selim İlyas'a Gostivar ev maketi takdim etti.

Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi ve Misafirlerimiz;
"Tüm Üye ve Gönüllülerimizi Her Cuma gününün akşamında derneğimize sohbetlerimize bekleriz, Katkılarından dolayı ve katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.   

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.413,89 32,4713 34,8461 10.081,68