29 Nisan 2024 Pazartesi

Cuma Sohbet Programı Derneğimizde Gerçekleşti

Cuma Sohbet Programı Derneğimizde Gerçekleşti

Gostivarlılar Derneği Üye ve Gönüllülerinden oluşan Cuma Sohbet Programı 13 Ocak 2017 Cuma akşamı Gostivarlılar Derneğimiz Alibeyköy'de gerçekleştirildi.

Bu akşamın sohbet özel  Konuğumuz Eyüp İmam Hatip Lisesi Camii İmamı Yüksel Karayiğit hocamız şereflendirdi.

Bu akşamın sohbetimizi Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Abdülbeşir Durmuş hocanın kordinatörlüğünde, 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Son Sınıf öğrencisi Selim İlyas'ta şereflendirdi.   

Manevi ve kültürel atmosferde yer edinmiş Gostivarlılar Derneği mekanında, gerçekleşen programda Konuğumuz Eyüp İmam Hatip Lisesi Camii İmamı Yüksel Karayiğithocamız "Kuran-ı Anlamak ve Kuran ile Yaşamak" konulu gündem ile başlayan gece "Tüm şehitlerimiz" için dua, ölmüşlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim'in Kalbi Yasin-i Şerif, Aşrlar, İlahilerle ile gönüller hoş edildi.

Gostivarlılar Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Dernek Üye ve Gönüllülerimiz katılımıyla gerçekleşen toplantıda, dualar edilip görüş alışverişi ve bilgi paylaşımları yapıldı. 

Gostivarlılar Derneği Başkanı Orhan Sipahi ve Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Zülbahar Öztaş Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdülbeşir Durmuş Konuğumuz  Eyüp İmam Hatip Lisesi Camii İmamı Yüksel Karayiğit'e geceye katkılarından dolayı teşekkür etti, Gostivar Evi Maketi hediye etti.

Kışın özel içeceği nostalji yaşanan gecede Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi misafirlerimize  Gostivar Bozası ikram etti.

Misafirlerimiz;
"Tüm Üye ve Gönüllülerimizi Her Cuma gününün akşamında derneğimize sohbetlerimize bekleriz, Katkılarından dolayı ve katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.   

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.432,41 32,4719 34,8805 9.763,37