21 Mayıs 2024 Salı

Cuma Sohbet Programı Konuğumuz İshak Kızılaslan

Cuma Sohbet Programı KonuÄŸumuz Ä°shak Kızılaslan

Gostivarlılar DerneÄŸi Ãœye ve Gönüllülerinden oluÅŸan Cuma Sohbet Programına Marmara Ãœniversitesi Ä°lahiyat Fakültesi Kıraat Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlesi Ä°shak Kızılaslan'ın katılımı ile 17 Åžubat 2017 Cuma akÅŸamı Gostivarlılar DerneÄŸimiz Alibeyköy'de gerçekleÅŸtirildi.

Bu akÅŸam Sohbetimize Sultan Ahmet Cami Müezini Bünyamin Hoca, Alibeyköy Fevzi Çakmak Cami Ä°mamı Muharrem Küçükarılı, Makedonya Vrapçistadan 29 Mayıs Ãœniversitesi Son Sınıf Öğrencisi Selim Ä°lyas, Ä°slambey Muhtarımız Gökhan Adak özel misafirlerimiz olmuÅŸtur.

Bu akÅŸamın sohbet Ã¶zel  "KonuÄŸumuz Marmara Ãœniversitesi Ä°lahiyat Fakültesi Kıraat Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlesi Ä°shak Kızılaslan"   hocamız ÅŸereflendirdi.

Manevi ve kültürel atmosferde yer edinmiÅŸ Gostivarlılar DerneÄŸi mekanında, gerçekleÅŸen programda "KonuÄŸumuz Marmara Ãœniversitesi Ä°lahiyat Fakültesi Kıraat Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlesi Ä°shak Kızılaslan hocamız " - "Kuran-ı Kerim - Ayetleri ve Meali konulu gündem ile baÅŸlayan gece "Tüm ÅŸehitlerimiz" için dua, ölmüşlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim'in Kalbi Yasin-i Åžerif, AÅŸrlar, Ä°lahilerle ile bu hafta vefat eden "Adeksam ve Matusiteb" BaÅŸkanı Sayın Tahsin Ä°brahim'in Annesi, Gostivar VrapçiÅŸta'da Keramettin Hancı, Remziye Bireller, Selmani Farisi ÇaÄŸlar, Azmiye ÅženkardeÅŸ, Abdülkadir LuÅŸ'a dualar gönderildi, gönüller hoÅŸ edildi.

Gostivarlılar Yönetim Kurulu Ãœyelerimiz , Dernek Ãœye ve Gönüllülerimiz katılımıyla gerçekleÅŸen toplantıda, dualar edilip görüş alışveriÅŸi ve bilgi paylaşımları yapıldı. 

Gostivarlılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Orhan Sipahi ve Gostivarlılar DerneÄŸi Yönetim Kurulu Ãœyesi AbdülbeÅŸir DurmuÅŸ KonuÄŸumuz Marmara Ãœniversitesi Ä°lahiyat Fakültesi Kıraat Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlesi Ä°shak Kızılaslan geceye katkılarından dolayı teÅŸekkür etti, Gostivar evi Maketi hediye etti.

Gostivarlılar Dernek BaÅŸkanı Orhan Sipahi misafirlerimize ikramlarda bulundu, Dernek Ãœyesi Bayram ÖztaÅŸ gecede Kabak Tatlısı Ä°kram etti.

Misafirlerimiz;
"Tüm Ãœye ve Gönüllülerimizi Her Cuma gününün akÅŸamında derneÄŸimize sohbetlerimize bekleriz, Katkılarından dolayı ve katılımcılara teÅŸekkür ederiz" dedi.   

Ãœye GiriÅŸi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,42 32,1778 35,0325 10.660,80