29 Nisan 2024 Pazartesi

Erol Tufan Başkan Üsküp Ekibinin Tercümanlığını Yaptı

Erol Tufan Başkan Üsküp Ekibinin Tercümanlığını Yaptı

Üsküp Belediye Başkanı Koce Trajanovski ve beraberindeki heyet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı makamında ziyaret etti.

Saraçhane'deki Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Kadir Topbaş, "Yerel yönetimler olarak bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacımız var" dedi.

Ziyarette Gostivarlılar Derneği Başkan Yardımcımız, Balkanlardan Sorumlu, Hukuk Danışmanı Av. Erol Tufan Tercümanlık yaparak danışmanlık hizmeti verdi.

Kadir topbaş yaptığı açıklamada daha önce Üsküp'ü iki kez ziyaret ettiğini ve önümüzdeki günlerde takrar Üsküp'e gideceğini ifade eden Başkan Topbaş şöyle devam etti: "Önümüzdeki günlerde Üsküp Belediyesi'nin Meclis Üyelerini İstanbul'a davet edeceğiz. Burada bizim çalışmalarımızı yerinde inceleyecekler. Belediye Başkanları olarak bizler bilgi ve deneyimlerimizi paylaştığımız sürece sorunları geride bırakabiliriz. Bizim belediyeler arasındaki ilişkilerimiz iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirecektir" dedi.

Açıklamanın ardından Başkan Topbaş, konuk belediye başkanı Koce Trajanovski'yi aracına kadar yolcu etti.

Başkan Topbaş akşam saatlerinde de konuk belediye başkanı ve beraberindeki heyetle birlikte Ortaköy'de akşam yemeği yedi. Yemek öncesi Başkan Topbaş heyet üyeleriyle birlikte boğaza karşı hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.439,70 32,4504 34,8290 9.763,37