3 Mayıs 2024 Cuma

Fazlı Kılıç Derneğimizi Ziyaret Etti

Fazlı Kılıç Derneğimizi Ziyaret Etti

Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Hemşehrimiz Vedat Mol ile Gostivarlılar Derneğimize ziyarette bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç'ı karşılama'da Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Cezmin Hasanoğlu, Adem Şen, Keram Dehari, Zülbahar Öztaş, Gostivarlılar Derneği Denetleme Kurulu Üyelerimiz Yusuf Algaç ve Gostivarlılar Derneği Üyelerimiz Sabahattin Yenidoğan, Kamil Eren, Saim Eren, Yusuf Sipahi, Ayhan Sipahi, Hamdi Öztaş ve Dernek Gönüllülerimiz Coşkun Fidan,Sümer Sipahi tarafından ağırlanan Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç ile birlikte sohbet ettiler.

Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi "Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç'ı Derneğimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk, Derneğimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, bu güne kadar Derneğimize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi "Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç'a Gostivar Evi Maketi, Flama ve Dernek Rozeti hediye etti.
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.391,85 32,3675 34,6752 10.097,39