17 Mayıs 2024 Cuma

Galatasaray Gostivara Futbol Okulu Açmak İçin İncelemelerde Bulundu

Galatasaray Gostivara Futbol Okulu Açmak İçin İncelemelerde Bulundu

Okul futbol kulübü "Galatasaray" Selim Durmaz ve koordinatör Müdürünü Belediye Başkanı Nevzat Bejta tarafından ofisinde toplantı yapıldı;  Türkiye heyetinin ziyareti Gostivar kentinde "Gallatasaray" bir çocuk futbol okulu açma olasılığı gözden geçirildi.

Başkan Nevzat Bejta, spor altyapı ve insan kaynakları ve spor yetenekleri açısından Gostivar kentinin potansiyeli olduğu misafirlere duyurulmasının ardından, bu girişimi hayata kapsamlı destek sözü verdi.

Durmaz Selim ve Galatasaray her uner koordinatörü -  " belediye başkanı olarak benim için değil, aynı zamanda Gostivar vatandaşları için Bugün Türkiye'nin müdürü ünlü futbol kulübü ziyaret etmek zorunda olduğu büyük bir ayrıcalık oldu ". Biz Gostivar ve şehirde Gallatasaray futbol okulun çocukların açma olasılığı spor hakkında konuşuldu.

Yönetmi olanakları keşfetmek için geldik ve yönetim kurulu bir belediye olarak ve belediye başkanı olarak ben bu girişimi arkasında duracak, bir anlaşma ne olacağını için, Gostivar kentinde okul açmak için bir karar olsaydı.Okul vatandaşlar ve özellikle çocuklar Gostivar yararına açılmış ve bu okul sadece Futbolcu gidecek inanıyorum, ve takim Gallatasaray için oynamak neden "Belediye Başkanı Nevzat Bejta söyledi. Bejta bugün kulüp ulusal Rönesans oğlu Sami Frashëri tarafından oluşturulan gerçeği ile yangın hayranları "Galatasaray" olacağını söyledi.

Futbol okulu "Galatasaray" Selim Durmaz Müdürü misafirperverliği için belediye başkanı teşekkür etti ve Gostivar kentinde okul açmak için inisiyatif, yönetim kurulu tarafından ciddi ele alınması sözü verdi.

"Önce bize verilen sıcak bir karşılama için Belediye Başkanı Nevzat Bekiri Bejta ve Gümüş danışmanı teşekkür etmek istiyorum. Biz gençlik futbol okulları açmak için çeşitli Balkan ülkeleri hedefliyoruz. Gostivar tüm Balkan ülkelerinin en iyi örnek olacağına inanıyorum. Biz kendi kulübü Galatasaray Teknik Direktörü, Fatih Terim tarafından başlatılan bir proje ile burada. Biz dünyanın farklı yerlerinde başarılı ve daha okullar açın. Biz araştırmak ve uygun koşullarda bulabilirsiniz, okul Gostivar açılacak inanıyorum olacak, " dedi.

Bu proje ve bu vesileyle her şeyin Gostivar Belediyesi bağlı olduğunu söyledi Gostivar, Gümüş Bekiri, Municipality of spordan sorumlu meclis üyesi başlatmak için Merit, bu Girişimleri elde hizmetine sunulacak.

"Gostivar futbol okulun açılmasıyla birlikte, bizzat yönetmen temas koymak ve olanakları, burada Makedonya'da böyle bir okul gereken nedeni hakkında konuştuk. Biz yetenekli genç sporcular ve yeni oyuncuların da Türkiye'nin ekipleri meşgul olabilir. Son derece bağlılık ve Belediye Başkanı Nevzat Bejta destek her şeyi yapacağız profesyonel ya da gelecekte teknik bu girişimin bir gerçeklikten, "Bekiri dedi.

Futbol okulu "Galatasaray" Selim Durmaz Müdürü bugüne kadar okullar olan Türkiye'deki diğer şehirlerde İstanbul, 44 53 ve bu Kosova, ABD, Hollanda gibi diğer ülkelerde 6, 100 üzerinde açmış duyurdu Azerbaycan ve Avustralya. Yakında dünyanın farklı bölgelerinde 10 okul açılacak. 

  

GV 03 okul galatasaray

GV 02 okul galatasaray

GV 04 okul galatasaray

GV 05 okul galatasaray

GV 06 okul galatasaray

GV 07 okul galatasaray

GV 08 okul galatasaray

GV 09 okul galatasaray

GV 10 okul galatasaray


Gostivar Belediye Bilgi Servisi

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.469,65 32,2244 35,0652 10.171,09