6 Mayıs 2024 Pazartesi

Gostivardan Haber Var 07 Aralık 2011

"Yahya Kemal" Koleji Öğrencileri Belediye Başkanı Osmani`yi Ziyaret Ettiler

12.2011

img_1129.jpg

Gostivar özel "Yahya Kemal" kolejinden cumhuriyet ve uluslararsı yarışmlarda ödüller kazanan  bir gurup öğrenci öğretmenleri eşliğinde bugün Gostivar Belediye başkanı Rufi Osmani`yi ziyaret ettiler.

Belediye başkanı Osmani "Yahya Kemal" koleji öğrencileri ve öğretmenleri ile şimdiye kadar ulaşılan başarılar hakkında konuşarak bu başarılarının bu hızla devam etmesi en prestijli  yerli ve yabancı üniversitelerde kayıt olunmaları için öğrencileri teşvik etti.

Belediye başkanı Osmani kolej öğrencilerine şunları vurguladı:  Sizin kolejiniz sadece Gostivarda ve  Makedonyada değil daha geniş çapta başarılarıyla tanınmıştrı. Sizin göstemiş olduğunuz başarılar sizin hocalarınızın vermiş olduğu emek aynı zamnda da sizlerin göstermiş olduğu bireysel emeğinizin karşılığıdır. Başlamış olduğunuz böyle hızla devam ederseniz sizler için ülkemizde birde yabancı ülkelerde en prestijli üniversitelerin  ve en ilgili kuruluşların kapıları açık olacaktır.


img_1135.jpg

Beldiye başkanı Osmani öğretmen ve öğrencilere Türkiye Cumhuriyetinin gençlerin eğitimine vermiş olduğu önemin deneyiminden bahsederek 10 veya 20 yılda pozitif anlamda  ekonomininn gelişmesinde ve genel olarak sosyal hayatta  yapmış olduğu değişiklikten bahseti.


    "Belediye başkanı Osmani,  Türkiyenin eğitime yanaşımı , bizim kamu ve özel okularımızda da uygulanmalıdır diye belirtti".  


Gostivar Belediye başkanı Osmani, 23 Aralık Belediyenin kuruluş gününde "Yahya Kemal"  koleji öğrencilerine özel Takdirnamelerin hazırlayacağını belirtti.


Görüşmenin sonunda Osmani saygı göstergesi olarak öğrenci ve öğretmenlere birer kalem hediye ederek beraber resim çektirdi.


 img_1147.jpg

    Gostivar Belediyesi Haber merkezi

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.412,39 32,2794 34,8260 10.282,33