19 Mayıs 2024

Gostivarlılar Derneği Genel Kurulu

Gostivarlılar Derneği Genel Kurulu

Bizler ÃœslendiÄŸimiz Misyonu ve Rolümüz DerneÄŸimize Layık bir ÅŸekilde ifa etmeye ve Nasıl bir görevde olduÄŸumuzu çok iyi idrak etmiÅŸ sizlerden aldığımız güçle Kültür'den, Sanat'a, Yardım'dan, Dayanışma'ya Birlik ve Beraberlik içinde ilke edinen bir yönetimiz.

Temel amacımız ; karar alma süreçlerine aktif katılma ve iÅŸbirliÄŸi ile Ã¶zel çalışmalarla  gerçekleÅŸtirilmesinde
daha etkin sorunların çözümünde derneÄŸimizi daha gönüllü hale getirmektir;

"GeliÅŸmiÅŸ Dernekçilik, çaÄŸdaÅŸ çalışmalar, ileri hedefler bunu gerektiriyor" 

Günümüzde Dernekleri fiziki olarak değerlendirmek artık rutin dernekciliğin bir parçasıdır. Bu şekil bir dernekcilik anlayışını tek başına başarıyla uygulamak bu günün dünyasında artık yeterli gelmemektedir.

Buna ek olarak dernekler finansı, turizmi, kültürü, sosyal boyutlarıyla kuÅŸatacak, aktif bir anlayış 21. yüzyılın gereÄŸi olan anlayıştır.

Ülkemizin de içinde bulunduğu sosyo-ekonomik durum, bizim için çok önemlidir.

Hedef; Genç nesillere Dernek olma bilincini oluÅŸturmaktır. 

Dernek imkanlarını ve deÄŸerlerini adil bir ÅŸekilde üyeler ile paylaÅŸmaktır. 

PROJELER

Göreve geldiğimizden itibaren şahsım ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım Gerçekleşmeyi hedeflediğimiz Dernek Binamızın fiziki yapısında yapılacak değişiklikler ile Çocuklarımızın, Gençlerimizin ve Bayanlarımızın KÜLTÜR, SANAT, ve KURS faaliyetleri ile daha aktif hale getirmek düşüncemizi var.

Bu nedenle tüm üyelerimizin Maddi ve Manevi konularda desteği Yönetim Kurulu için itici bir güç olacaktır.

Sonuç olarak; Derneklerin en önemli görevi,  fiziksel dernekçiliÄŸin yanında sosyo-kültürel dernekçilik yapmak olmalıdır. 

Bu bilinç ve anlayışla; ÅžÃ¼phesiz amacımız insanlarımıza yaÅŸanabilir bir dernek sunmak ve gelecek nesillere güzel bir miras bırakabilmektir.

"Kendisiyle, ÅŸehrileri ile , Gostivarlı, kimliÄŸiyle, kültürüyle ve milletimizin deÄŸerleriyle barışık geliÅŸime ve deÄŸiÅŸime açık, liyakat ve vizyon sahibi, mütevazi ve  cesur, seven ve sevilen" Eyüp Sultan'a, Alibeyköy'e, Kadıköy'e, Gostivara'a, BayrampaÅŸa'ya, Åžirinevler'e, Göktürk'e Ãœmraniye'ye ve Ä°stanbul'umuza , Ãœyelerimize, Gönüllülerimize, Ãœlkemize ve Halkımıza hayırlı olması ümidi ve duasıyla"

Gostivarlılar DerneÄŸi 

Yönetim Kurulu Adına

BaÅŸkan Orhan Sipahi

Ãœye GiriÅŸi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.504,53 32,2053 35,1156 10.369,87