2 Mayıs 2024 Perşembe

Gostivarlılar Derneği Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı

Gostivarlılar Derneği Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı 

 

Gotivarlılar Derneği Yönetim kurulu haftalık toplantısı Gostivarlılar Derneğinde gerçekleşti.

 

*Dernekler çalışmaları;

*Kadıköy Gostivarlılar Derneği Yönetimi seçimi;

*2014 Olağan Genel Kurulu;

*Dernek Yol haritası;

*23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

*Değerlendirme;

Konu başlıklarının görüşüldüğü toplantıda;

 

*4 Nisan 2014 Tarihinde Kadıköy Gostivarlılar Derneği Yönetimi Kurulu Toplantısında yaptığı görev dağılımı ile Başkan seçilen Sami Şenol'u Başkan Orhan Sipahi'i tarafından arayıp tebrik etmesine karar verilmiştir,

 

*2014 Olağan genel kurulunun 4 Mayıs 2014 Pazar günü, çoğunluk sağlanmadığı taktirde 11 Mayıs 2014 Pazar günü Dernek merkezinde saat 11:00 de yapılmasına; Duyuruların Dernek Tüzüğüne uygun 19 Nisan 2014 te yapılmasına karar verilerek, gazete ilanı verilmesine, web sitemizden duyurulmasına, sms ile mesaj çekilmesine karar verildi.

 

*Yönetim Kurulu ortak kararı ile Orhan Sipahi Başkana Genel Kurul'a kadar görüşmelerini yaparak yeni listesini hazırlaması hususunda öneri teklifinde bulunuldu.

 

*Dernek Yol Haritası olarak ortak hazırlanacak bir deklerasyon yayınlanması gerektiği hususunda görüş birliğine varıldı.

a) Yönetim Kurulu kararlarlarının üyelerimize daha etkin duyurulması,

b) Özel çalışma konularında kriz masası oluşturulması,

c) Dernek yönetim kurulu kararlarının uygulanmasında dedikoduya mahal verilmemesi,

d) Dernek üyelerimizin hemşerilerimizin her platformda destek ve yanında olduğumuzun altının çizilmesi,

e) Bireysel sorunların dernek hakkında dedikodu mahallinden çıkarılarak dernek organları ile bireysel görüşmeler ile halledileceğini duyurulması gerektiği,

f) Yönetim Kurulu üyeleri dernek kararını bağlayan konularda dernek adına görüş ve kararlar veremeyeceğini, vereceği kararların yapacağı konuşma ve eylemlerin kendi görüşü olduğunu her ortamda vurgulaması gerektiğini hatırlatma kararı verilmiştir.

 

*23 Nisan T.B.M.M. Açılışı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ilçemizde düzenlenecek her türlü etkinliği Yönetim kurulu olarak katılım sağlanması, Üyelerimize SMS çekilmesi, web sitemizden kutlama yayınlanmasına karar verilmiştir.

 

Başkan Orhan Sipahi "Yönetim Kurulu Üyelerinin toplantıya katılımlarından dolayı ve şahsıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim, yeni dönemin Derneğimize hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.391,85 32,3675 34,6752 10.097,39