16 Mayıs 2024 Perşembe

Kadıköy Gostivarlılar Derneği Start Verdi

Kadıköy Gostivarlılar DerneÄŸi Start Verdi 

Kadıköy Gostivarlılar DerneÄŸi Åžubesi Sami Åženol BaÅŸkanlığında; Ä°stanbul Ä°li Kadıköy ilçesi HasanpaÅŸa mahallesindeki kendi lokalinde, 2014 - 2015  yeni dönem planlaması ve istiÅŸare toplantısı yaptı.
Toplantıda geçen dönem çalışmaları, katılım sağlanan etkinlikler, yapılacak çalışmalar üzerinden yapılması planlanan ve düşünülen konular hakkında kararlar verildi. Ayrıca Rumeli Balkan Federasyonu III Uluslar Arası Balkan Göç Kongresi katılımı Kadıköy Gostivarlılar Derneği Şubesi olarak gidilmesi uygun bulundu.
Gostivarlı baÅŸta olmak üzere tüm istanbul'da bulunan esnaflar , üyeler bütünü tek tek ziyaret edilerek kendileri hakkında bilgi alınıp, çalışma programı yapılması; Yapılacak olan bu giriÅŸimlerin hayırlara vesile olmasını temenni edildi.

Arsenal BeÅŸiktaÅŸ Maçının onur konuÄŸu olan Kadıköy Gostivarlılar DerneÄŸi Åžubesi BaÅŸkanı Sami Åženol yönetim kurulu tarafından tebrik edilerek BeÅŸiktaÅŸ Kulübünün ince davranışı taktir ile karşılandı kulüp tarafından verilen plaket dernek lokaline yerleÅŸtirildi.

Kadıköy Gostivarlılar DerneÄŸi Åžubesi BaÅŸkanı Sami Åženol " Yeni Dönemin camiamıza, Ãœyelerimize hayırlı olmasını" diledi

 


Ãœye GiriÅŸi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.469,65 32,2244 35,0652 10.171,09