8 Mayıs 2024 Çarşamba

Kan Bağış Kampanyası Teşekkürler

Kan Bağış Kampanyası TeÅŸekkürler
Gostivarlılar DerneÄŸii ve Türk Kızılay'ı iÅŸ birliÄŸinde gerçekleÅŸen kan bağışı kampanyası Senin 15 Dakikan, BaÅŸkasının Bir Ömrü Olsun etkinliÄŸi güzel bir Ä°stanbul gününde gerçekleÅŸti.....

Açıklama yapan Gostivarlılar Dernek BaÅŸkanı Orhan Sipahi, Gostivarlılar DerneÄŸi ve Türk Kızılayı iÅŸ birliÄŸinde 7 Haziran 2020 Pazar günü Alibeyköy Zabıtanın önünde gerçekleÅŸen "Senin 15 Dakikan, BaÅŸkasının Bir Ömrü Olsun" kampanyasına tüm üyelerimizi, gönüllülerimizi, vatandaÅŸları davet ettik, "Çok Güzel bir etkinlik oldu, Kan bağışı her an hepimizin ihtiyacı olabilecek bir gerekliliktir. Bizlerde bu gereklilik hakkında hem fayda saÄŸlamak hem de vatandaÅŸlarımızı bilinçlendirmek adına Kızılay ekipleri ve DerneÄŸimiz ortaklaÅŸa gerçekleÅŸtireceÄŸi bir bağış kampanyasına ilgi gösterenlere çok teÅŸekkür ediyorum.

Kan bağışı yaparak bir hastalığa ilaç saÄŸlamış olmak hem de bir arada olmak adına faydalı ve anlamlı bir çalışma etkinliÄŸe katkı saÄŸlayan, destek veren Eyüpsutan Fener Bahçe'liler  DerneÄŸi BaÅŸkanı Ercan Gürün, Sinop Ayancık Dernek BaÅŸkanı Ogün Koca, Türk Kızılayı Eyüpsultan Åžube BaÅŸkanı Hakan Nergis'e teÅŸekkür ederiz" dedi.
7 Haziran 2020 / Pazar
 

Ãœye GiriÅŸi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.396,66 32,2655 34,7289 10.358,10