2 Mayıs 2024 Perşembe

Konuğumuz; 75. Programda Konuğumuz Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten Hocamız

Konuğumuz; 75. Programda Konuğumuz Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten Hocamız

Gostivarlılar Derneği Üye ve Gönüllülerinden oluşan Cuma Sohbet Programı 8 Şubat 2019 Cuma akşamı dostlarımızın katıldığı; Gostivarlılar Derneğimiz Alibeyköy'de gerçekleştirildi.

Manevi ve kültürel atmosferde yer edinmiş Gostivarlılar Derneği mekanında, Yönetim Kurulu Üyemiz organizasyonu ile gerçekleşen programda "Eyüpsultan Müftüsü Mustafa Mesten Hocamız" programımıza katıldı.

Cuma "Sorumluklarımız" gündemle; Bu hafta vefat eden "Mustafa Aydıner, Zekir Sipahi, Selime Şen, Esma Murat, Mualla Dede, Mehmet Özer, Muharrem Şenkardeşler ve Seneyi Devriyesi olan Nazlı Tanç, Cemal Tanç, Sahre Tanç Caferoğulları Ailesinden Vefat edenlere, Derneğimizin içme suyu ihtiyacını karşılayan Emsal Paşaoğlu Ailesinden vefat edenlerine" ve  Gostivarlılar Derneği Üyelerimiz, Gönüllülerimizden Vefat edenlere, Şehitlerimize, Gazilerimize, Tüm Ölmüşlerimize dualar edildi.

Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerimiz , Dernek Üye ve Gönüllülerimiz, dualar edip görüş alışverişi ve bilgi paylaşımlarında bulundu, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.



"Tüm Üye ve Gönüllülerimizi Her Cuma gününün akşamında derneğimize sohbetlerimize bekleriz"
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.413,89 32,4713 34,8461 10.081,68