2 Mayıs 2024 Perşembe

Makedonya Büyükelçisinden Derneğimize Ziyaret

Makedonya Büyük Elçis'sinden Derneğimize Ziyaret

Dost ve Kardeş Ülke Makedonya..!!! Büyüklerimizin Doğduğu Ata Topraklarımızdan Ana Vatanımıza Ülkemize Göç Etmek Zorunda Kalmış Ailenin Evlatları ve Mensupları Olarak Makedonya'nın Ankara Büyük Elçisi Sayın Goran Taskovski ve Eşi Hanımefendi 18 Nisan 2014 Cuma Gostivarlılar Derneği Genel Merkezimizde Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, Yönetim Kurulumuz, Bayrampaşa Gostivarlılar Derneği Başkanı İlker Türkoğlu, Kadıköy Gostivarlılar Şube Eski Başkanı Av. Erol Tufan, Rumeli Balkan Federasyon Başkan Yardımcısı Şani Serbest, Gostivarlılar Derneği Eski Başkanı Cengiz Cup, Dernek Üye ve Gönüllülerimiz tarafından karşılanarak; 
Büyükelçi Derneğimizi ziyaret etmiş bizleri onurlandırmışlardır. 

Sayın Büyükelçi Türkiyenin Sivil Toplum Kuruluşlarının Çalışmalarını Çok Yakından Takip Ettiklerini ve Takdirlerini ifade etmişlerdir. Ziyaretlerinden Dolayı Sayın Büyükelçiye teşekkürler ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.  

Akşam Programına Rumeli, Türkleri Vakfı RUTEV de devam eden  Makedonya'nın Ankara Büyükelçisi Sayın Goran Taskovski ve Eşi Hanımefendi'yi Rutev yetkilileri ağırladı.

Rutev Programına Vakıfa bağlı derneklerin yanında Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, Tüm Balkanlılar Dernek Başkanı Muhsin Şarko ve Yönetim Kurulu Üyeleri Katıldılar.
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.410,34 32,3379 34,7210 10.081,68