19 Mayıs 2024

Mehmet Selamet Dostlarını Ondo'da Bir Araya Topladı

Mehmet Selamet Dostlarını Ondo'da Bir Araya Topladı

Ev sahipliğini Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Meclis üyesi adayı Tüm Balkanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Gostivarlılar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı, "Mehmet Selamet" Rumeli Balkan Federasyonu, Rumeli Balkan Stratejik Araştırma Merkezi, Tüm Balkanlılar Derneği, Gostivarlılar Derneği, Eyüp Rumeli Türkleri Derneği, Sancaklılar Derneği, Eski Alibeyköy Belediye Başkanı Necati Latifoğlu, Alibeyköy, Çırçır, Karadolap Esnafları, Eski Siyasiler, Kulüp Başkanları ile Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer,  Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Meclis üyesi adayı Mustafa Gül, Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Meclis üyesi adayı Metin Akıncı, Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Meclis üyesi adayı Erol Kutval, Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Meclis üyesi adayı İsmail Altuntaş ve partililerle birlikte, Yerel Basın Mehsupları Çırçır Ondo Dürümde bir araya getirip kahvaltı verdi.

Mehmet Selamet'in hoş geldiniz konuşmasının ardından, Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı seçim sürecini anlatarak Rumeli insanının olduğu her yerde federasyon olarak varız, var olacağız dedi. Gostivarlılar Derneği Adına Orhan Sipahi Mehmet Kardeşimiz Derneklerimizin Önemli Değerlerinden çıktığı yolun hayırlı olmasını diliyoruz, Ferzan Başkanımızada 30 Mart Seçimlerinde başarılar dileriz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer şunları söyledi "Bizler birbirimizi sevdikçe ve birbirimize karşı dürüst oldukça elde edemeyeceğimiz hiçbir şey olmaz. Bugün bizi burada bir araya getiren Genç Siyasetçi Mehmet Selamet'e çok teşekkür ederim, çok eski dostlarla görüşme imkanımız oldu; Her birimiz çalışmalarının bir yerinde tutarsak hem ilçede hem de anakent'te belediye başkanlıklarını kazanmamamız için hiçbir neden yoktur, bölge solar halledilecektir. Bu kahvaltı ortamında konuşmamı daha fazla uzatarak sizleri sıkmak istemem. Bu çalışmalara destek olan herkese teşekkür ederim. Bizim iktidarımızda halkı da yönetime ortak edeceğiz. Biz yaptık oldu demek yok. Biz yaptık veya biz yapamadık demek olacak" diyen Ferzan Başkanın konuşması alkışlandı.

Kahvaltıya katılanların çoğu daha sonra Alibeyköy Merkez Mahallesinde  düzenlenen Seçmen ziyaretine katıldı.

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.504,53 32,2053 35,1156 10.369,87