17 Mayıs 2024 Cuma

Okul Müdürümüzden Derneğimize Ziyaret

Okul Müdürümüzden Derneğimize Ziyaret

Mehmet Akif Ersoy ilköğretim ve Orta Okulu Müdürü Sayın Fikret Alemdar Derneğimize ziyarette bulundu. Eyüp Sağlık Müdürü Cezmin Hasanoğlu, Rumeli Balkan Federasyonu Başkan Yardımcısı Şani Serbest ve Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu ziyaret programında;
Samimi bir sohbet havasında geçti ziyarette Makedonya Türkçe Eğtimini kutlama programına katılan Mehmet Akif Ersoy ilköğretim ve Orta Okulu Müdürü Sayın Fikret Alemdar ve Şiir Korosu için teşekkür eden Gostivarlılar Derneği Başkanı Orhan Sipahi "Gecemize gösterdiğiniz ilgiden dolayı Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ederim" dedi. 
Gostivarlılar Derneği yönetim kurulunun yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken kültür sanat alanında derneğin projelerine değindi. 

Mehmet Akif Ersoy ilköğretim ve Orta Okulu Müdürü Sayın Fikret Alemdar Gostivarlılar Derneğinde olmaktan etkinliklerine katılmaktan mutluluklarını dile getirdi, bir sivil toplum kuruluşunun Türk Diline sahip çıkıp bayram olarak kutlanması bir eğitimci olarak beni çok duygulandı, çok sevindim bende Derneğin bu çalışmasını taktir ile anlatıyorum şahsınızda tüm derneğinize selam ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Günün anısına Mehmet Akif Ersoy ilköğretim ve Orta Okulu Müdürü Sayın Fikret Alemdar'a Gostivar Evi ve Anahtarlığı hediye etti.


Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.466,18 32,2656 35,0918 10.189,06