27 Nisan 2024 Cumartesi

Rapçişta Temiz Suyuna Kavuşuyor;

Rapçişta Temiz Suyuna Kavuşuyor;

Gostivar Rapçişta'da evlere dağıtım yapılan su hattındaki sorunlar, filitre problemi yüzünden dönem dönem çamurlu su akmasından yaşanan sorundan dolayı iki yıl önce Rapçişta Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar tamamlama aşamasına geldi.

Rapçişta Belediyesi yaptığı yazılı açıklama ile gelinen noktayı vatandaşlara yazılı açıklama ile bilgilendirdi, açıklamada; "Değerli Rapçişta’lılar; Mevcut su tedarik boru hattı ile Vrapçişte Su Filtre İstasyonunun bağlanması, dolayısı ile Filtre istasyonunun aktif, çalışabilir hale getirilmesi çalışmalarına bugün itibariyle başlanılmıştır.
Filtre istasyonunun faaliyete geçmesi ile birlikte Rapçişta, Zubovce ve Galata yerleşim birimlerine aktarılan suyun temizlenme ve arındırılma işlemi gerçekleşmiş olacaktır. Projenin tamamlanması ile birlikte çeşmelerimizden dönem dönem akan çamurlu suya son verilecek ve evlerimize temiz ve berrak su ulaşmış olacaktır. Çalışmalar en kısa süre içerisinde tamamlanacak ve filtre istasyonu halkımızın hizmetine sunulacaktır" denildi.

Gostivarlılar Derneği olarak emeği geçenleri tebrik ederiz.

 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.429,38 32,5231 34,9585 9.753,97