18 Mayıs 2024 Cumartesi

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon Pikniği Gerçekleşti

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon Pikniği Gerçekleşti

İstanbul Kemerburgaz'da Kurt Kemerinde düzenlenen pikniğe Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu bünyesindeki derneklerin başkanları, yöneticileri, üyeleri ile Milletvekili Adayları, Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, Rumelili sanatçılar, Folklor ekipleri katıldı. 


Gostivarlılar Derneği adına Başkan Orhan Sipahi, Dernek Üyesi Yaşar Matlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Zülbahar Öztaş, Hamdi Öztaş, Dernek Üye ve Gönüllülerimiz ile Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Makedonya Sorumlusu Şani Serbest katıldı.

Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı, "Bugün burada İstanbulun her tarafından, ülkemizin her köşesinden, Balkanların her yerinden gelen vatandaşlarımızın bir arada olması birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergesidir. Bizler ikinci ve üçüncü nesil Rumelililer olarak önümüzdeki yıllarda daha fazla insanımızın katılımıyla daha büyük organizasyonlar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz," dedi.  

Piknik süresince Rumeli kökenli şarkıcıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde oyunlar oynayıp halaylar çeken binlerce genç, birlik ve beraberliğin en güzel görüntülerini sergilediler. Özellikle ünlü ses sanatçısı Burhan Güneş, söylediği Rumeli türküleriyle katılımcıları coşturdu.

19'uncu Rumeli Pikniği'nde Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonuna mekanı tahsis eden, ev Sahibi olarak Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Yardımcıları Ahmet Tüfekçi, Celal Memiş, ile tam kadro katıldığı programa ayrıca, MHP İstanbul Milletvekili Adayı Özcan Pehlivanoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayları Hüseyin Bürge, Mehmet Er, İsmail Ergüneş, Şirin Ünal, Ahmet Ahmet Çamlı, Bağımsız İstanbul Milletvekili Adayı Metin Şentürk, Belediye Başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, misafir derneklerin yönetimleri de hazır bulunduğu programlarda seçmeni masa masa, tek tek ziyaret edip 7 Hazirana  bir hafta kala Rumeli Balkan seçmeninin nabzı tutma fırsatı buldular..

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.495,47 32,2519 35,0621 10.369,87