7 Mayıs 2024 Salı

Rumeli Balkan Federasyon Ankara Çalışmaları

Ziyarette Federasyonumuzun faaliyetleri  ve  üye  dernekler hakkında genel bilgi verilerek tanıtım yapıldı ve Balkan Savaşlarının 100.ncü yılı nedeniyle  sebep ve sonuçlarının kamuoyuna daha iyi anlatılması  ve Balkanlarda 1.5 milyon Türk ve Müslüman'ın katliyle sonuçlanan bu trajedinin  "BALKAN SOYKIRIMI"  olarak tanınması  istendi.   Ayrıca Federasyonumuzun düşünce kuruluşu olan RUBASAM ( Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar merkezi ) tarafından  hazırlanan yeni Anayasa ile ilgili görüş ve düşüncelerimizi  içeren kitapçık da takdim edilerek bu konudaki fikir ve önerilerimiz Siyasi Parti  Genel Başkanlarına  arz edildi.

Ziyaret Ekibinde: Ayhan BÖLÜKBAŞI   Başkanlığındaki  Federasyon Heyetinde  2.nci Dönem Bşk. Süheyl ÇOBANOĞLU, Kurucu Başkan Özcan PEHLİVANOĞLU, Başkan Yardımcıları Feruh ÖZKAN, Refik AKOVA, Şani SERBEST, Mustafa TEKİN, Ferhat AKGÜL , Hasan Hasanoğlu , Sedat Aşkın Uğur, Gençlik Komisyonu Başkanı Fatih DÖNMEZ,  Dernek Yöneticileri  Birol YILMAZLAR,  Selamettin YENİYOL  yer aldılar.

Rumeli Balkan Federasyonu Heyeti Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP

  T.B.M.M. makamında gerçekleştirilen ziyarete Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Rumeli Balkan Federasyonu üyesi Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Balkanlardaki son gelişmeler ile yeni Anayasa ile ilgili Rumeli Balkan camiasının görüşleri dile getirildi.

-------------------------------------------

Rumeli Balkan Federasyonu Heyeti Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ'nin MHP Genel Merkezindeki makamında gerçekleştirilen ziyarete Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Rumeli Balkan Stratejik Araştırma Merkezi Başkanı Özcan Pehlivanoğlu, Başkan vekili Suheyl Çobanoğlu ile Rumeli Balkan Federasyonu üyesi Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Balkanlardaki son gelişmeler ile yeni Anayasa ile ilgili Rumeli Balkan camiasının görüşleri dile getirildi.

 ----------------------------------

 Rumeli Balkan Federasyonu Heyeti Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Kemal YURTNAÇ'ı makamında ziyaret etti.

 Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı binasındaki makamında gerçekleştirilen ziyarete Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Rumeli Balkan Federasyonu üyesi Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

 Ziyarette Rumeli ve Balkan coğrafyasındaki son gelişmeler ile Türkiye'de öğrenim gören ve balkan ülkelerinden gelen soydaş öğrencilerin son yapılan değişiklikler ile ilgili bilgilendirilmesi ve bunun gerçekleştirlmesinde Sivil Toplum Kuruluşların önemi ile olası sıkıntıların giderilmesi ile ilgili fikir teatisinde bulunuldu.

------------------------------------

Rumeli Balkan Federasyonu Heyeti MİLLİ SAVUNMA BAKANI İSMET YILMAZ'I Ziyaret etti. 

 Milli Savunma Bakanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarete Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı ile Rumeli Balkan Federasyonu üyesi Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

 Son derece samimi bir ortamda geçen ziyarette Rumeli ve Balkan coğrafyasındaki son gelişmeler ile çift uyruklu olup askerlikle ilgili sorunlar yaşayan gençlerin sıkıntıları ve çözümleri ile ilgili fikir teatisinde bulunuldu.

---------------------------------

Rumeli Balkan Federasyonu Heyeti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a TBMM'deki makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

TBMM çatısı altında gerçekleştirilen ziyarete Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Rumeli  Rumeli Balkan Federasyonu üyesi Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Rumeli Balkan Federasyonu onuruna TBMM'sinde verdiği öyle yemeği verdi.  Öğle yemeği sonrasında meclis kulisinde tekrar bir araya gelen heyet Balkanlardaki son gelişmeler değerlendirildi.

Rumeli Balkan Federasyonu Heyeti, TBMM Başkan vekili Meral Akşener'in Grup toplantıları ve yoğunluğu nedeniyle kısa süreli de olsa kendilerine bir nezaket ziyaretinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.




Kaynak Rumeli Balkan Federasyonu

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.412,39 32,2794 34,8260 10.282,33