29 Nisan 2024 Pazartesi

Rumelili, Balkanlı; Rumeliliye ve Balkanlılara Sahip Çıkacak

Rumelili, Balkanlı; Rumeliliye ve Balkanlılara Sahip Çıkacak

Tek Rumeli Tv 5 Yaşında

 

Rumeli'nin Balkan'ların, Ana Vatanımızın 5 yıldır gözü kulağı, sesi olan Tek Rumeli Tv 5 Yaşında;

Yayın hayatına İstanbul'da 5 Yıl önce yayın hayatına başlarken ülkemiz insanına Rumeliyi, Balkanları anlatma, Rumeli, Balkan, Trakya İnsanına özlemlerini giderme, Toplumu bilinçlendirme amacı olma özelliği ile Sayın Atilla Baykal'ın öncülüğü ile ikinci yerel televizyon kanallarından birisidir Tek Rumeli Tv. 

O günün ve bu günün koşullarında ve şartlarında bölgesel televizyonlar için yayın yapmak oldukça zordu.


Öncelikle Tek Rumeli Tv Televizyonu, ülkemizde özellikle  yayın yapan televizyonlarda stüdyo dışında canlı yayın yapmak neredeyse o koşullarda imkansızdı. Tek Rumeli Tv o zamanlar bile stüdyo dışından Spor, Toplantı, Müzik, Eğlence, Kutlama canlı yayınları  yaparak izleyenlerinin takdirini toplamıştır. Bu güne kadar bu alanda personel yetiştirerek sanki bir televizyon okulu kimliğini de beraberinde üstlenmiştir. Hatta Tek Rumeli televizyon kanalında yetişen, ştaj yapan yayın personelinden bazıları yaygın televizyon kanallarda iş bulma imkanı bile yakaladıklarını biliyoruz.  


5  Yılda Tek Rumeli Televizyonu Ülkemizde,  Rumelide, Balkanlarda, Trakyada  vede Türkiye'de bir marka olmuştur. .


İlkeli,  dürüst,  tarafsız haber anlayışı ile gündemin nabzını tutan, taze ve sıcak haber, canlı yayınlarıyla bölgelerde haberin merkezi olmuştur. Haber, Magazin, Aktüel, Eğlence, Spor, Dini ve Eğitici yapımlar, kendine has birbirinden farklı programlarlı ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. 24 saat kesintisiz yayın yapan Tek Rumeli Tv, üstün teknolojisi vede sdütyolarıyla kalitesini ispatlamıştır.


Yıl içerisinde yaz, kış, ve de ramazan olmak üzere farklı yayın akışı ile kendini yenileyen Rumeli Tv benzerleri arasında farklılığını daima göstermiştir.

 
Büyük bir aile olan Tek Rumeli'nin, başarısını aile sıcaklığına borçludur. 

İyi bir vizyon, tecrübeli kadrosu Türkiye'nin kanalı olarak sizin,  bizim,  hepimizin sesimiz, gözümüz ve de kulağımız olmaya devam edecektir; Mutlaka Kanalımıza destek vermeliyiz,

 

Başta Tek Rumeli Tv Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal olmak üzere Tüm Tek Rumeli Ailesine Nice 5 Yıllar Diliyoruz.

İyi'ki Varsınız.


Gostivarlılar Derneği

Yönetim Kurulu Adına Başkan

Orhan Sipahi. 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.439,70 32,4504 34,8290 9.763,37