12 Mayıs 2024

Saldırıya Kınama ve Ziyaret

Saldırıya Kınama ve Ziyaret

İş adamı Tek Rumeli Tv Yönetim Kurulu Başkanı, Rutev Yönetim Kurulu Üyesi Atila Baykal ve Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkan Yardımcılarından Yavuz Verdi Sarıgöl'de silahlı saldırıya uğramasından dolayı olayın gerçekleştiği yerde toplanan Rutev yöneticileri, Rumeli Balkan Federasyonuna bağlı dernek temsilcilerinin katıldığı kınama toplantısı yapıldı. Saldırının sonuçsuz kalmış olmasından duyılan memnuniyet dile getirildi, olay esefle kınandı. 


Rumeli Balkan Federasyonu'ndan yapılan açıklamada "Tek Rumeli Tv Yönetim Kurulu Başkanı, Rutev Yönetim Kurulu Üyesi Atila Baykal ve Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkan Yardımcılarından Yavuz Verdi bugün sabah saatlerinde silahlı bir saldırıda bulunulduğu üzüntüyle öğrenilmiştir. Rumeli Balkan camiası olarak bu saldırıyı, yurt içinde ve dışında ülkelerini temsil eden kişilere karşı girişilen tüm saldırılar gibi şiddetle kınamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Saldırının sonuçsuz kalmış olmasından dolayı duyulan memnuniyetin dile getirildiği açıklamada "Bu gibi saldırılar, hiçbir gerekçeyle meşru kılınamayacak mücadele konusunda, her zaman olduğu gibi, kararlı duruşunu camiamız sürdürecektir" denildi.

Kınama sonrası Camiayı temsilen Şani Serbest, Cengiz Cup, Orhan Sipahi, Hamdi Öztaş Hastanede Atila Baykal ve Yavuz Verdiyi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.444,95 32,2234 34,9331 10.276,76