18 Mayıs 2024 Cumartesi

Toplantılar Açık Havada

 Toplantılar Açık Havada

Gostivarlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Haliç yaz etkinlikleri alanındaki standımızda haftalık yönetim kurulu toplantısı yaptı.

Haliç yaz etkinlikleri alanını aktif kullanan dernek üyelerimizdende oluşan  ekip ve Yönetim Kurulu üyeleri Hamdi Öztaş, Cengiz Cup, Nuri Kalan, Yaşar Küçükvardar, Erkan Küçükvardar, Fadıl Kuş, Nagip Çalışkan, Mehmet Selamet, Serkan Koç, İbrahim Şen, Yusuf Şen, Şöhret Konyalı, Gostivar Derneğinin 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü Miniatürk'te yapılacak Geleneksel iftar program akışını belirledi gelmek isteyen üyelerimizin Biletlere ulaşmak için Başkan Orhan Sipahi ve Başkan Yardımcımız Cengiz Cup'a ulaşmaları için duyuruların tekrarına karar verdi. Açık hava toplantıları için Yönetim Kurulu bu toplantılar çok önemli birlikte olup bu sıcak günlerde kapalı mekan yerine  bu mekanı kullanmak toplantının kalitesini arttırdığını gözlemledik dedi.

Toplantı sonrası stanta Toros Aydın sanatçımızın gitarı eşliğinde vakit geçiren üye ve gönüllülerimiz çaylarını içerken gönüllerince eğlendiler.

merkezGOSTİVARhaber

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.495,47 32,2519 35,0621 10.369,87