19 Mayıs 2024

Türk Büyükelçisi Şölendil ve Bakan Furkan Çako Gostivar Belediyesinde

Türk Büyükelçisi Şölendil ve Bakan Furkan Çako Gostivar Belediyesinde 

  Gostivar Belediye Başkanı Nevzat Beyat Türkiye Cumhuriyeti yeni Büyükelçisi Ömür Şölendil ve Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Furkan Çako'yu kabul etti.

Belediye Başkanı Beyta Büyükelçi Ömür Şölendil ve Bakan Çako ile aralarındaki işbirlikleri ve Türk devleti tarafından uygulanan projeler hakkında ve gelecekteki yatırım olanakları hakkında konuştular.

Gostivar Belediye Başkanı Beyta: Gostivar Belediyesinde bugüne kadar uygulanan bütün çalışamalara Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve halkı tarafından verilen desteklere özelikle "Tika" tarafındnan verilen destekler için şukranlarımı sunmaktayım. Büyükelçi ile Bütün vatandaşların yararına olacak Türkiye hükümeti, halkı ve Türkiye başbakanı yardım amaçlı projelerin uygulanması hakkında konuştuk. Bügün Büyükelçi ile birlikte ve iyi işbirlikleri içerisinde olduğum Gostivarlı Bakan Furkan Çako da bulunmaktadır. Devlet Bakanı ile beraber Türkiye Cumhuriyetinde resmi ziyarette bulunarak Gostivar Belediyesi vatandaşların da yararına olacak projlerin uygulanmasına geçeceğiz. Büyükelçiye atanmasının ilk ziyaretlerinin birini Gostivar Beldiyesinde gerçekleştirdiği için şukranlarımı sunmaktayım diye vurguladı.

Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ömür Şölendil: "Ben, Makedonya gibi bir dost ve kardeş ülke içinde Gostivar gibi güzel kentte olduğum çok iyi hissediyorum. Bu güzel kent Gostivar'da sıcak konukseverlik içinde karşılandığım için duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.Makedonya Cumhuriyetine geldiğimden bu yana kurumların yöneticileri tarafından sıcak dostluk içerisinde karşılandım. Bizler Türkiye Cumhuriyeti olarak Makedonya Cumhuriyeti ile aramızdaki işbirlikleri özelikle de yatırmlar alanındaki işbirliklerin gelişmesi için çaba sarf edeceğini belirtti. Belediye Başkanı ve Devlet Bakanını destekleri ile bu güzle şehirde yatırımlarımızı gerçekleştirmeye hazır bulunmaktayız. Ben bu fırsattan yararlanarak Gostivar Belediye Başkanına Devlet Bakanına ve Makedonya ve Gostivar halkına şukranlarımı saygı ve sevgimi ifede etmekteyim diye belirtti.

Bakan Furkan Çako Gostivar Belediyesi ile işbirliklerini özelikle Beldiye Başkanı Nevzat Beyta'dan kendisinin Bakan seçilmesine kadar değerlendirmelerinde bulundu.

Gostivar Belediyesi Haber Merkezi

24 10 2014 bejta sholendil cako 3

 

24 10 2014 bejta sholendil cako 4

24 10 2014 bejta sholendil cako 5

24 10 2014 bejta sholendil cako 6

24 10 2014 bejta sholendil cako 7

24 10 2014 bejta sholendil cako 8


Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.504,53 32,2053 35,1156 10.369,87