17 Mayıs 2024 Cuma

Vrapçişte Belediye Ekibi Yoğun İkinci Günü

Vrapçişte Belediye Ekibi Yoğun İkinci Günü

2. Gününde Gostivarlılar Derneğimizin Misafirleri; Vrapçişte Belediye Başkanı; İsen Şabani, Belediye Heyeti; Sadat Ziberi, Neim Seydini, Enver Yunusu’dan oluşan heyete; yoğun bir gündem yaşadı.

Gostivarlılar Dernek Başkanı Orhan Sipahi, ile 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Tevsir Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Selim İlyasi Hocamızın tercümanlığında, Eyüpsultan Belediye Görevlisi Sümer Sipahinin nezaretinde;

İstanbul Büyük Şehir Meclis Üyesi, Eyüpsultan Meclis Üyemiz, İsra Uluslar Arası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı İsmail Hakkı Turunç bey ile verimli bir toplantı ile güne başlayan heyet İski Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin, Zeki Sezgin, Emel İmamoğlu, Mustafa Uygun ile Kağıthane İski'de incelemelerde bulundular.

Küçükvardar Dondurma Misafirlerimizi molalarda ağırlayıp kahve ikram etmiştir.

Eyüpsultan Defterdar Mahallesi İski tesislerini Metin Çırpan nezaretinde İski Eyüpsultan Şube Müdürü Abdülselam Altunkaynak ziyaret edildi, Müdürümüz Misafirlerimize hediyeler takdim etti.

Cuma Namazını Eyüp Sultan Camiinde kılan misafirlerimiz, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile selamlaştılar, 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gostivar'a ve Vrapçişteye Selamlarını gönderdi;

Eyüpsultan Belediyemizin Şeker Hayat ( Down Sendromu, Mental Reterdasyon ve Otizm) gençlerin, iyileştirme amaçlı el becerilerini geliştirmeye yönelik ve onların sosyal hayata adepte olmalarını amaçlayan Projeyi yerinde incelemelerde bulundu.

 


Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.495,47 32,2519 35,0621 10.369,87