29 Nisan 2024 Pazartesi

Yeni bir yıla girerken

Geçmişle bugün arasında, değişen dünya koşulları yönünden büyük farklılıkların olduğu yeni bir çağda yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz bu çağda gerçekleşen değişimler, gelecekte bizleri bekleyen kapsamlı dönüşümlerin de habercisidir.

Türkiye`nin yer aldığı coğrafya başta olmak üzere, tüm dünyayı etkileyen bu değişimle eşzamanlı olarak, teknolojik alanda da baş döndürücü gelişmeler ortaya çıkmaktadır.

Dünyada bu gelişmeler yaşanırken, Türkiye Cumhuriyeti, bulunduğu bölgede her gün yeni kazanımlar elde eden bir ülke olarak çağdaş, başarılı bir biçimde yükselme sürdürmektedir.

Türkiye, gerçekleştirmeye kararlı olduğu reformlarla yeni dönemin gereksinmelerine daha iyi yanıt verebilecek biçimde yargı, eğitim, sağlık başta olmak üzere çeşitli alanlarda yeniden yapılanıyor, yeni anayasa için yoğun çalışmalar yapılıyor.

Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli mirasın, yüce Atatürk`ten devraldığımız emanetin korunması ve daha ileriye götürülmesi olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle yurt içindeki ve yurt dışındaki tüm yurttaşlarımızın, Balkanlardaki soydaşlarımızın hemşerilerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler getirmesini diliyorum.  

Gostivarlılar Derneği
Yönetim Kurulu Adına
Başkan 
Şani Serbest 
Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.432,41 32,4719 34,8805 9.763,37