27 Nisan 2024 Cumartesi

Zeynep Göğüş'ten Anlamı Davranış

Zeynep Göğüş'ten Anlamı Davranış

Gazeteci Yazar Zeynep Göğüş Gostivarlılar Derneği ve Gostivar'da yeni kurulan Türk Gençlik Kulübü'nüne verilmek üzere kendi yazdığı kitap Işık Ülkesinden oluşan seti Gostivarlılar Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Gostivar aracılığı ile hediye etti.

Zeynep Göğüş Kimdir; Türk gazeteci ve yazar Zeynep Göğüş, İstanbul'da dünyaya gelmiştir, Annesi Gostivarlı, Ankara, Feribourg ve Bürüksel'de yaşadı.

Gazetecilik ve Sosyal İletişim Bölüm'ünden mezun oldu. Ekonomi Fakültesinde yüksek lisans, ülke tanıtımı alanında akademik çalışma yaptı. Çocukluk hayali olan gazeteciliğe TRT de başladı.Uzun yıllar gazetecilik yaptı. Mesleğinin her basamağında muhabir, Bürüksel temsilciliği, ekonomi servisi şefi, Tv programcısı ve köşe yazarı olarak çalıştı, pek çok ödül aldı. 1991 yılında yayınlanan Bir Avrupa Rüyası adlı kitabıyla günümüzdeki Avrupa Birliği tartışmalarınıyıllar öncesinden gündeme taşıdı.Bilgi Üniversitesinde "Küreselleşme ve Dünya Meseleleri" Okan Üniversitesinde "Ülke Tanıtımı ve Kent Markaları" konulu dersler verdi. Avrupa Birliği ve iletişim alanında danışmanlık yaptı. Kadın Adayları Destekleme Derneği'nin (KA.DER) Kurucu üyesi ve PEN Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesidir.

Yayınlanan Kitapları;

Bir Avrupa Rüyası ( Deneme Afa Yayıncılık 1991 )

Deve Kuşunun Kredi Kartı ( Makaleler Afa Yayıncılık 1997 )

Kadınlar Olmadan Asla ( Derleme Sabah Kitapları 1998 )

Oğluma Avrupa Mektupları ( Deneme Can Yayınları 2002 )

Işık Üniversitesinden yazarın ilk romanıdır.

Gostivarlılar Derneği olarak Gazeteci Yazar Zeynep Göğüş'e anlamlı davranışından dolayı tebrik eder, saygılarımızı sunarız.

 

 

 

 

 

Üye Girişi
Popüler Albümler
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.439,10 32,4898 34,7854 9.763,37